MALATYA (AA) - Almanya Arguvanlılar Derneği Başkanı Oktay Yücedağ ve yönetim kurulu üyeleri, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve Arguvan Belediyespor Kulübü Başkanı Kanber Yıldırım’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kızıldaş’la makamında bir süre görüşen Yücedağ, belediyenin çalışmalarını sosyal medyadan takip ettiklerini belirterek, "Yapılan hizmetlerden memnuniyet duyuyoruz. Yeni projelerle Arguvan’ın daha da güzelleşeceğini düşünüyoruz. Bizler de Almanya Arguvanlılar Derneği olarak üzerimize düşen görev sorumluluğu yerine getireceğiz” dedi.

Yücedağ ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızıldaş da “Almanya’yı ziyaretimizde derneğimizin, başkan ve yönetiminin Arguvan’a karşı duyarlılık ve düşüncelerini biliyoruz. Bundan da memnuniyet duyuyoruz. Kurumlarımızın ortak çalışma ve projeleri Arguvan’ın yararına olacaktır. Ortak projeler oluşturmaya her zaman hazırız" ifadelerini kullandı. 

Kızıldaş'la görüşmelerin ardından beraberindeki dernek üyeleriyle yeni kurulan Arguvan Belediyespor Kulübü Başkanı Kanber Yıldırım’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Yücedağ, Belediyespor’un kurulmasından memnuniyet duyduklarını belirtti,

Kulübün başarılı olması için kendilerinin de maddi destek sunacaklarını kaydeden Yücedağ, "Hep beraber bu kulübe maddi ve manevi destek vereceğiz" dedi.