MALATYA (AA) - Hanımlar Eğitim ve Kültür Vakıf üyelerinin öncülüğünde Arapgir ilçesinde Ahmet Zeyneloğlu İlkokulunda öğrenim gören 144 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) ile vakıf üyesi kadınların temin ettiği kaban ve ayakkabıların dağıtımına Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Özdemir, Okul Müdürü Osman Gölcük ile idareci ve öğretmenler katıldı.

İlçenin Belediye Başkanı Cömertoğlu, burada yaptığı konuşmasında, BİLSAM aracılığıyla Hanımlar Eğitim ve Kültür Vakfının yapmış olduğu anlamlı yardım için vakıf üyelerine teşekkür etti.

Öğrencilere yapılan yardımın kış mevsimine girilen bu ayda büyük bir ihtiyacı karşıladığını belirten Cömertoğlu, "Yeni kaban ve kışlık ayakkabılarına kavuşan minik öğrencilerin mutluluğunu gözlerinden okuyoruz. Bu hayırlı hizmetlerinden dolayı Başta Hanımlar Eğitim ve Kültür Vakfı olmak üzere BİLSAM yetkililerine, kıyafetlerin okula ulaştırılmasına kadar ki sürede emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum." dedi.

Okul Müdürü Gölcük de okula ve öğrencilere yapılan yardımlar için Hanımlar Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri, BİLSAM yetkilileri ve Belediye Başkanı Cömertoğlu'na ayrı ayrı teşekkür etti.