MALATYA (AA) - Arguvan ilçesine, Beşiktaş ve Ataşehir belediyeleri tarafından 6 araç gönderildi.

CHP'nin "Kardeş Belediye" projesi kapsamında Ataşehir ve Beşiktaş belediyeleriyle kardeş olan Arguvan Belediyesi’ne midibüs, ambulans, greyder, iş makinesi ve  çöp arabası yardımı yapıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Arguvan'ı ziyaretinde araçları inceledi. "Kardeş Belediyeler" projenin geçen aylarda tohumlarını attıklarını anımsatan Ağbaba, “Şimdi o tohumların meyvelerini alıyoruz. Projemiz tüm Türkiye’ye yayılarak büyüyor” dedi.

Kardeş Belediye projesiyle, durumu iyi olan, imkanları daha çok olan belediyelerin imkanları sınırlı belediyelere katkı sunmasının amaçlandığını belirten Ağbaba, "Bu kapsamda Arguvan Belediyemizi Ataşehir Belediyemiz ile kardeş yapmıştık. Ataşehir Belediye Başkanımız bu kardeşlik görevini yerine getiriyor. Geçtiğimiz günlerde bir midibüs, ambulans, greyder, tanker ve çöp arabası gönderdi. Bu desteklerinden dolayı sayın Battal İlgezdi’yi ve Ataşehir Belediyesi’ni kutluyorum. Ayrıca Beşiktaş Belediye Başkanımız Murat Hazinedar da bir çöp kamyonu gönderdi. Sayın Başkana da teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

 Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş da ilçeye gönderilen araçlar sayesinde daha iyi hizmet edebileceklerini belirterek, katkıları dolayısıyla Ağbaba ve Ataşehir ile Beşiktaş Belediye başkanlarına teşekkür etti.