Askeri personel ve Denizli il protokolü kimsesiz çocuklarla bir araya geldi. Çocuklar ise, asker selamı vererek, şapkalarını giydi.
Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve askeri personel, Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan çocuklar ve huzurevindeki yaşlılarla bayramlaştı. Heyetle beraber ziyarete gelen askerler, Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklarla kucaklaştı. Çocuklar ise, asker gibi selam vererek, şapkalarını giydi.
Ardından huzurevini ziyaret eden il protokolü burada, huzur evi sakinleriyle bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından il protokolü, şehitleri mezarları başında anmak üzere, Denizli Asri Mezarlığına hareket etti.
Mezarlıkta şehit aileleriyle bayramlaşan heyet, Kur’an-ı Kerim okunmasının ve duanın ardından şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Eski Bakan ve il protokolü, şehit aileleriyle vedalaştıktan sonra mezarlıktan ayrıldı.