İSTANBUL (AA) - Avis Azerbaycan, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.

Avis'ten yapılan açıklamaya göre, Otokoç Otomotiv'in 1997 yılından bu yana hizmet verdiği Avis Azerbaycan, Uluslararası Standartlar Organizasyonu ISO tarafından 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile tescillendi.

Avis Azerbaycan, müşteri odaklılık, liderlik, çalışanların katılımı, süreç ve yönetimde sistem yaklaşımı, sürekli iyileştirme, karar vermede gerçekçi yaklaşım ve yönetim prensiplerini karşılaması gibi kriterleri yerine getirmesi sonrasında bağımsız ve tarafsız uluslararası standartlar organizasyonu tarafından belgeyi almaya hak kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokoç Otomotiv Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, şunları kaydetti:

"Avis olarak Türkiye'de 40 yılı aşkın süredir müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en iyi bilen ve karşılayan araç kiralama şirketi olarak kazandığımız tecrübelerimizi Azerbaycan'a taşıyarak bu belgeyi almaya hak kazandığımız için gurur duyuyoruz. 

Etkin kalite yönetimimizle hizmet süreçlerimizi sürekli iyileştirerek daha mükemmel bir hale gelmesini amaçlıyoruz. Çalışmalarımıza Koç Topluluğu'nun 'müşteri velinimetimizdir' felsefesi ışığında devam ederek servis verdiğimiz her yerde ve her aşamada müşterilerimizi memnun etmek en önemli amacımız."