GAZİANTEP (AA) - Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan Aydınlar Oto Sanayi Sitesi esnafı, yeni dükkanlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan site esnafı, yeni ve modern yerlerine kavuştukları için mutlu olduklarını kaydettiler.

Esnafdan Celal Demirpençe, daha önce mahalle aralarında hizmet verdiklerini anımsatarak, "Şu anda son derece modern bir oto sanayi sitesine sahibiz. Burada her türlü ihtiyacımızı karşılayacak sosyal tesisimiz, marketimiz ve mescidimiz var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Oto tamircisi Emre Yıldırım ise kendilerine işyeri açma fırsatı sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Sitenin 24 saat güvenlik kameralarıyla kontrol edildiğini vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Buraya gelen müşterilerimiz kıyaslama yaptıklarında yeni yerlerimizi beğeniyorlar. Rahatlıkla getirip araçlarını bize teslim ediyorlar. Çok güzel bir hizmet oldu. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Bizim için çok çaba harcadı. Kendisine çok teşekkür ediyorum."