Kahramanmaraş'ın önde gelen en başarılı muhasebecilerinden olan Aydoğan Düzgüner, Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın Mayıs ayı içerisinde yapılacak olağan seçimli genel kurulunda Başkan adayı olduğunu açıkladı. 
Şehrimizin tanınmış bir çok ismi, toplantıya katılırken her koşulda Aydoğan Düzgüner'i destekleyeceklerini belirttiler. 

Kentte görev yapan gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya gelen Aydoğan Düzgüner, “Sonuçta odamızın meslektaşlarımızın ilimizin kazanacağı bir seçim olmasını temenni ederim” dedi.
Düzgener konuşmasının devamında; “Ülkemizin tartışılmaz en önemli en özverili meslek örgütlerinden biriyiz. Mesleki örgütlenmesini tamamlamış, tüm Türkiye’de 78 oda yaklaşık 110 bin kayıtlı üyesi olan meslek kuruluşuyuz. İlimizde kayıtlı 620 üyesi, 120 stajeri ve 350 civarında stajer adayı bulunmaktadır. İcra ettiğimiz mesleğimizin önemi her geçen gün biraz daha artmaktadır. Bu manada meslek odamıza çok büyük görevler düşmektedir. Biz ekibimizle Oda yönetim kurulu ve diğer kurullarının bir bütün halinde çalışmasını sağlayacağız, görev alacak tüm üyelerin görevlerini rahatlıkla yapmalarına imkan vereceğiz. Odamız Başkanlığının ve yönetim kurulu üyelerinin görevlerinin son yıllarda kaybolan saygınlığını tekrar kazandıracağız. Bu görevlerin kutsallığına gölge düşürmeyeceğiz. Yönetimin hizmetinde bir oda değil meslektaşın hizmetinde olan bir oda anlayışını kazandıracağız” dedi.
Düzgüner; “Oda yönetimini sadece temsil görevi olmaktan çıkartıp, gelişen, değişen, çağ atlayan bilgi çağımızda, mesleki sorunlarımızla ilgilenen çözüm yolları arayan fikir üreten uygulayan, her daim meslektaşın haklarını arayan savunan eksik kaldığı yerde tamamlayan şeffaf bir yapıya dönüştüreceğiz. Meslektaşlarımızın odamıza son yıllarda kaybolan bağlılığını, sevgisini ve güvenini tekrar kazandıracağız. Her türlü eleştiri ve tenkitlere açık olacağız. Önerileri dikkate alacağız. Hatalarımızdan ders çıkartacağız. Başarıyı üyelerimizde, başarısızlığı kendimizde arayacağız.