ESKİŞEHİR (İHA) – Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, bir takım programlar için geldiği Eskişehir’de Vali Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti.
Eskişehir’de bir dizi programa katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Bakan Çelik’e hediyeler takdim eden Güngör Azim Tuna, “Türk Dünyası Kültür Başkenti Eskişehir’e geldiği için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Hediyeler için teşekkürlerini sunan Bakan Çelik, “Ben de Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Güzel bir tevafuk oldu. Kendileri Eskişehir’den ayrılıyorlar. Bugüne denk geldi, ama çok sık görüşeceğiz gibi geliyor bana. Şanlıurfa’ya geliyorlar, biliyorsunuz ben ikinci dönem Şanlıurfa vekiliyim. İnşallah çok Eskişehir’de yaptıkları birlikte uyumlu, huzurlu çalışmaların devamını Şanlıurfa’da hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ülkemizin her coğrafyası güzel, her tarafın ayrı ayrı güzellikleri var. İnşallah Şanlıurfa’da da sık sık görüşeceğiz” dedi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Vali Güngör Azim Tuna, kısa bir toplantı yapmak için makama geçti. Toplantının ardından Bakan Çelik, Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin düzenlediği iftar programına katılmak için yola çıktı.