Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın kızı Sema Işık ile Fuat Hamutcu’nun düğününe katılan Başbakan Binali Yıldırım, genç çiftin evlilik cüzdanını teslim etmeden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 çocuk tavsiyesini hatırlattı.
Başbakan Binali Yıldırım eşi Semiha Yıldırım ile birlikte, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın kızı Sema Işık ile Fuat Hamutcu’nun Kocaeli’de düzenlenen nikah törenine katıldı. Törene Başbakan Yıldırım ile birlikte TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Mehmet Şimşek, Veysi Kaynak, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, Çevre ve Orman eski Bakanı Osman Pepe, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, ve Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile Kocaeli protokolü katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 çocuk önerisini hatırlattı
Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törende genç çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini ise Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ile Veysi Kaynak, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptı. Nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını eline alan Başbakan Yıldırım, genç çifte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk önerisini hatırlattı. Başbakan Yıldırım, genç çiftin evlilik cüzdanını protokolün en yaşlısı olması sebebiyle Milli Savunma Eski Bakanı Vecdi Gönül’ün teslim etmesi gerektiğini söyleyerek genç çifte mutluluklar diledi. Milli Savunma Eski Bakanı Vecdi Gönül, evlilik cüzdanını genç çifte teslim etti.