Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesinde devam eden ve tamamlanan üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak, mesaisine sabah erken saatlerde başlayarak Aydoğdu Mahallesini ziyaret etti. Aydoğdu Mahallesi Beşyol’da devam eden üst yapı çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, vatandaşlarla da bir araya geldi, sohbet ederek talep ve ihtiyaçları dinledi. Vatandaşlar çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Gündoğdu-Turgut mahallesinde tamamlanan çalışmalar incelendi

Başkan Kadir Albayrak Aydoğdu Mahallesindeki incelemelerin ardından Gündoğdu-Turgut Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Salı pazarında alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmaları da tamamlanan Seyhan Sokak, Derya Sokak, Bucak Sokak ve yan yollarda incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, hizmetin pazar esnafına ve vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İncelemeler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Albayrak, talep ve ihtiyaçları dinledi. Mahalle sakinleri, her fırsatta halkın arasına karıştığı, ihtiyaçları dinlediği ve vatandaşlarla yakından ilgilendiği için Başkan Albayrak’a teşekkür ettiler.