AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Emet ve Hisarcık ilçelerinde İl Delegeleri ile istişare toplantısı düzenledi. Çetibaş, tüm ilçelerin kendisi için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Başkan Çetinbaş, AK Parti Emet İlçe Teşkilatını ziyaretinde Başkan Hüseyin Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Delegeleri ile istişarelerde bulundu. Delegelere kartlarını ve davetiyelerini dağıtan Başkan Çetinbaş, daha sonra Hisarcık ilçesine geçerek Belediye Düğün Salonunda Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Delegeleri ve İl Genel Meclisi Üyelerinin hazır bulunduğu istişare toplantısına katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, “Kütahya’ya ve ilçelerine yaptığı hizmetlerden dolayı İl Başkanımız Ali Çetinbaş’ı tebrik ediyorum. Partimiz Genel Merkezinin göstermiş olduğu adaylık noktasında Ali Başkanımıza AK Parti İlçe Yönetim Kurulu İl Delegeleri olarak tam destek veriyoruz. Yapılacak İl Kongresinde tekrar başkan seçilmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor ve kendisine başarılar diliyorum” dedi

Daha sonra söz alan AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Hisarcıklıların kendilerini her zaman güler yüzle, muhabbetle, sevgiyle ve nezaketle karşıladıklarını belirterek, bu sebeple şükranlarını sunduğunu ifade etti.

İl Delegeleri ile istişare toplantılarının kongre öncesi planlanmış toplantılar olduğunu söyleyen Çetinbaş, ”Kongre öncesi arkadaşlara; ’Kongre zamanı biz aday oluruz veya olmayız, kongre çalışmasını delegelerimize temas ederek yapalım. Onların söyleyecekleri şeyler varsa gidip yerinde dinleyelim. Niçin böyle bir kongre yapıyoruz anlatalım’ demiştim. Bu plan dahilinde 10. ilçe olarak Hisarcığa geldik. Son olarak Salı günü Tavşanlı ve Domaniç ilçelerinde olacağız. Bütün ilçeler benim için kıymetli. Önümüzdeki kongrede herkes benim özel misafirimdir. Sizlere delege kartlarını ve davetiyeleri getirdim” diye konuştu.(MA-EFE)