MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Baro Başkanı Enver Han’ı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Çakır, Türkiye'de etkili bir yapısı olan Malatya'nın gelişen, kalkınan huzurlu bir kent olduğunu belirtti.

Malatya'nın büyükşehir olmasının, kentin gelişmesi, kalkınması, sağlıklı bir kente dönüşmesi, ekonomik olarak güçlenmesi ve istihdam alanlarının oluşmasına katkıda bulunduğunu kaydeden Çakır, "Malatya’da kamu kurumları arasında gerçekten iyi bir dayanışma ve diyalog bulunuyor. Malatya’nın güçlü bir sivil toplum örgütü var. Kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmelerinin, Malatya’nın her anlamda gelişmesine büyük katkısı olacaktır" ifadesini kullandı.

Baro Başkanı Han ise Çakır'ın çok önemli sorumlulukları olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Şu anda yapısal organizasyonlarla meşgul olduğuna inanıyorum.  Belediye başkanımız Ahmet Bey’in başarılı çalışmalar yapacağı konusunda herhangi bir şüphemiz yok. Halkımızın daha iyi koşullarda yaşaması, engelsiz yaşam alanlarının oluşturulması noktasında belediye başkanımızın çalışmalar yapacağına inanıyorum. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."