Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Gençlik Merkezi tarafından uygulanan "Kitap Okuma Halkaları" projesi kapsamında Şehit Meriç Alemdar İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen ve Gölbaşı Gençlik Merkezi tarafından uygulanan "Kitap Okuma Halkaları" projesi kapsamında Şehit Meriç Alemdar İlkokulu öğrencileri, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’la bir araya geldi. Samet Behrengi’nin ‘Küçük Karabalık’ kitabının değerlendirmesinin yapıldığı buluşmada öğrenciler, Başkan Duray’a kitap hakkında görüşlerini anlattı.

Projeden memnuniyetini dile getiren Başkan Duray, “Öğrencilerimizin kitap okuma halkasına beni de almasından mutluluk duydum. Öğrencilerimiz kitap okuyarak muhakeme, düşünme ve topluluk önünde kendini ifade edebilme yeteneklerini geliştiriyorlar. Gençlik Spor Bakanlığımızı, Gölbaşı Gençlik Merkezi yöneticilerimizi bu anlamlı projeyi hayata geçirmelerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Gölbaşı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İrfan Özüdoğru ise, “Bizi ağırlayan ve kitap okuma halkasına dahil olan Gölbaşı Belediye Başkanımız Fatih Duruay’a teşekkür ediyorum. Amacımız farkındalık yaratmak ve öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik etmektir” şeklinde konuştu.

Kitap okuma buluşması Başkan Duray’ın öğrencilere lego oyuncak vermesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.