Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, yılbaşına çalışan personeliyle birlikte girdi. 
Dulkadiroğlu İlçesi Trabzon Bulvarı üzerinde bulunan kontrol noktasını ziyaret eden Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, personellerine baklava ikram etti. 
Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi’nin de sıcak çorba ikram ettiği ziyarette konuşan belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bugün bir yılı geride bırakıyoruz, yeni bir yılı karşılıyoruz. Yeni yılın hem şehrimiz, hem ülkemiz, hem insanlık için huzur, barış, mutluluk getirmesini diliyoruz. 2020 yılı hepimiz için kısıtlamalarla geçti, zor zamanlar geçirdik. Burada ülkemizin sağlık alt yapısı, koordinasyonu, hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz, merkezi teşkilatımızın taşra teşkilatı el birliğiyle bu pandemi sürecini atlatmaya çalışıyoruz. Bu nedenle buradan tüm kamu çalışanlarına teşekkür ediyorum. Milletimizin huzuru, sağlığı, sıhhati için el birliğiyle bu işleri yürütmeye çalışıyoruz. Tabi 2020 yılı içerisinde sıkıntılı günlerimiz geçti ama mutlu günlerimizde oldu. Ayasofya’mızın yeniden ibatede açılması, Karadeniz’de Türkiye’nin tamamen kendi imkanlarıyla doğalgaz rezervleri bulması ve son olarak can Azerbaycan’ımızın Karabağ’da ki zaferi bize mutluluk getirdi, gurur duyduk. İnşallah 2021 yılında şehrimiz, insanlık ve ülkemiz için hayırlı bir yıl olur. 3 günlük kısıtla süresine girdik. Hemşerilerimizin huzur ve mutluluğu için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Alınan tedbirlere üst düzey uyum sağlayan hemşerilerimize de teşekkür ediyorum” dedi. 
“Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın emrindeyiz”
4 Ocak sabahına kadar denetimlerin ve  kontrollerin devam edeceğini ifade eden İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ise, “Yeni yılın ülkemize, milletimize ve Kahramanmaraş’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Bilindiği üzere küresel bir sorun olan pandemiyle ilgili mücadelemizi uzun süredir devam ediyoruz. Bu noktada alınan önlemler kapsamında ilimizde tüm kurumların uyum ve koordinasyon içerisinde bir arada olduklarını gördük. Bu desteği de her zaman hissettik. Alanda hep birlikte beraber olduk. Bu nedenle en büyük teşekkür Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza ediyorum, onlara şükranlarımı iletiyorum.  Bugün itibariyle 35 noktada, 78 ekip ve 505 personelle şehrin bütün giriş ve çıkışlarında arkadaşlarımız görevi başında. Bu kısıtlamanın devam edeceği 4 Ocak sabahına kadar toplamda 178 noktada, 280 ekip ve bin 750 personelle Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın emrinde, hizmetinde asayiş ve güvenliği sağlama noktasında var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

HABER FOTOĞRAFLARI