Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli’deki gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen yemeğe Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Hayrettin Duran, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Denizli’de görev yapan gazeteciler katıldı.

Basına ve basın çalışanlarına önem verdiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Gazeteciler olarak sizler 7 gün 24 saat boyunca gönüllülük esasına göre çalışan insanlarsınız. Sizler belediye başkanlığı kadar hareketli ve zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Çünkü her an bir yerdeyken, anında diğer noktada olmanız gerekebiliyor. Bu sebeple, sizlerin mesleğinizi icra ederken yaşadığınız sıkıntıların farkındayız. En geç 1 ay içinde protokol imzalayıp açılım yapacağız. İpucu vermeyeyim. Turizmle ilgili olan bir konu. Hem ilimizi hem ilçemizi ilgilendiren, Denizli’nin günübirlik turizmden kurtarılmasına yönelik önemli bir konu. Ankara’daki görüşmelerimiz sonrasında yüzde yüzlük anlaşmaya varıldı. Denizli’nin Pamukkale’yle buluşturulması içinde, Kocaçukur kadar önemli bir adım olacak” diye konuştu.

Yemek sonunda, Başkan Gürlesin, gazetecilere günün anısına hediyeler takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.