Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, 1.Olağan Büyük Kongre öncesinde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Yoğun şekilde katılım gerçekleşirken, Başkan Çevik bir takım açıklamalarda bulundu. 
İşte Başkan Muharrem Çevik’in açıklaması: 
‘İnsan ONURUNU KORUMAK VE YÜCELTMEYİ SİYASETİNİN TEMELİ YAPAN PARTİMİZ
1. Olağan GENEL KONGRESİ İLE AŞILAMAZ DENİLEN EŞİĞİ 1 Kasım PAZAR GÜNÜ GERİDE BIRAKIYOR.
Hatırlayacaksınız
Parti Kuramaz Demişlerdi, Partimizi Tüm Türkiye’yi Kapsayan Türkiye Mozağini Yansıtan Kurucularımızla Kurduk.
Parti Kursalar Bile Örgütlenemez, Çalışacak Üye Bulamaz Demişlerdi, Ancak Biz Bugün 70 İlimizin İl Teşkilatını Oluşturduk.
243 İlçenin Kongresini Tamamlayarak 44 İlin İl Kongresini Gerçekleştirdik
Dünyada Ve Ülkemizde Seyreden Salgının Olumsuz Etkileri Ve Alınan Önlemlerin Etkisine Rağmen,
Her Türlü Baskı Tehdit İle Dolaylı Dolaysız Baskılara Rağmen, Büyük Kongre Yapmak Koşullarını Tamamlayarak
​1.Olağan Genel Kongremizi 1 Kasım 2020 Pazar Günü Saat 10:00 Da Ankara Anka Fuar Ve Kongre Merkezinde Gerçekleştireceğiz.
​Anadolu’dan Esen Rüzgâra Baktığımızda Teşkilatlanma Çalışmalarında Partimize Katılan On Binlerin Çok Kası Zaman Yüzbinlere Ve İnşallah Çok Yakın Bir Zaman Milyonlara Ulaşacağını Haklı Umudunu Taşıyor.
​Yolsuzluk Yoksulluk Ve Yasakları Önleyeceğiz İddiası İle Siyaset Sahnesine Çıkan İktidar Partisi Maalesef Geçen Bu Süre Zarfı İçerisinde Bu İlkelerin Tamamını Unutmuş, Unutmakla Kalmayıp Yolsuzluk, Yoksulluk Ve Yasakları Doğuran, Besleyen, Yeşerten Bir Yapıya Dönüşmüştür.
3y İle Mücadele Etmek İçin Yola Çıkanlara Bu Mücadeleyi Unutup Ülkenin Başına Dördüncü Y’yi Musallat Etmişler,
Dördüncü Y İle Milletin Gözünün İçine Baka Baka Kolaylıkla Yalan Söyleyerek Ekonomik Verileri Çarpıtarak, Milletin Fakru Zaruret İçerisindeyken Uçuyoruz Yalanları İle Milleti Kandırmaya Teşebbüs Etmektedirler.
Anadolu’yu Karış Karış Dolaştığımızda Azizi Milletimiz Derin Ekonomik Darlıktan Yaygın İşsizlikten, Eş Dost Hısım Akraba Ayrımcılığından, Ötekileştirici Nefret Dilinden Ve Yaygın Korku İkliminden Duydukları Kızgınlığı, Kırgınlığı Açıkça Dile Getirmektedirler.
Gördüğümüz Odur Ki Derin Bir Dip Dalga Oluşmaktadır.
 
Hukuki Sürecin Gerektirdiği Şartları Yerine Getirerek 1. Olağan Genel Kongresini Yapmaya Hak Kazanan Gelecek Partisi Bu Zor Zamanlarda Milletimiz Adına Her Türlü Sorunu Dile Getirecek Tüm Meseleleri Konuşacaktır.
​Oluşturulan Korku Duvarlarını Yıkarak, Ülkemizin İçerisine Girdiği Kısır Döngüye Dur Diyecek Ve Milletimizin Hayallerini Yok Edilmesine Karşı Duracağız.
​Milletimizin Gerçek Gündeminin Yani İşinin, Aşının Onurunun Takipçisi Olacağız.
​Ülke Sathında Oluşmakta Olduğunu Gözlemlediğimiz Derin Dip Dalganın Lideri Olarak, Aziz Milletimizi Güvenli Bir Limana Eriştiren Amiral Gemisi Olacağız.
Kimse Ümitsiz Olmasın.
Kimse Karamsarlığa Kapılmasın
​Partimiz Ülkemizi Temel Hak Ve Özgürlüklerin Korunduğu Demokrat, Adil Özgürlükçü Müreffeh Bir Seviyeye Taşıyacaktır.
Gelecek Senin Gelecek Türkiye’nin Mesajını Vereceğimiz Kongremizin Ülkemize Hayırlar Getirmesini Temenni Ediyor Tüm Halkımıza Güvenli, Güçlü, Adaletli Bir Gelecek Vaad Ediyoruz.’

HABER FOTOĞRAFLARI