Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 15 Temmuz günü yapılmak istenen askeri darbe girişimini kişisel sosyal medya hesabından protesto ederek demokrasi ve milli irade vurgusu yaptı.  Başkan Hazinedar, "FETÖ/PDY (Paralel Devlet Yapılanması) terör örgütünün darbe girişiminin önlenmesinde siyaset, halkımız ve askerimizin içindeki duyarlı insanlar birlikte pay sahibi oldular. Beşiktaş Belediyesi olarak demokrasi, özgürlükler ve geleceğimiz için, Türkiye’nin birliği için her türlü desteği önyargısız ve siyasetimizin geleceği değil ülkemizin geleceği için vereceğiz’’ dedi.
Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 15 Temmuz günü gerçekleştirilmek istenen darbe teşebbüsü içinde bulunanlara kişisel sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi. Darbe girişimini protesto eden Başkan Hazinedar,’’ FETÖ/PYD terör örgütünün darbe girişiminin önlenmesinde siyaset, halkımız, polisimiz ve askerimizin içindeki duyarlı insanlar birlikte pay sahibi oldular’’ ifadelerini kullandı.
Kişisel sosyal medya hesabından demokrasi ve milli irade vurgusu yapan Başkan Hazinedar, "Türkiye’nin birliği için her türlü desteği önyargısız ve siyasetimizin geleceği için değil ülkemizin geleceği için vereceğiz" dedi.
Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, sosyal medya hesabından 15 Temmuz günü darbe girişimi içerisinde bulunanlara sert mesajlar verdi.  Başkan Hazinedarın Twitter’dan darbe girişiminde bulunanlar için yazdıkları şu şekilde:
"- FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişiminin önlenmesinde siyaset, halkımız ve askerimizin içindeki duyarlı insanlar birlikte pay sahibi oldular
- Demokrasimizin geleceği ve birlikte geleceğe yürümek için bu pay sahipliği, ortaklık devam etmeli.
- Bu yürüyüşün en önemli adımı pazar günü Taksim meydanında yapacağımız demokrasi mitingi korkularımızın, gelecek kaygılarımızın yok edilmesine büyük katkı sunacaktır.
- Birlikte Cumhuriyetin, milli iradenin sahipliğini kendini kimsesiz hissedenlere ve herkese hissettirmek Taksim meydanında buluşalım
- Bu konuda biz yerel yönetimlere çok iş düşüyor. Beşiktaş Belediyesi olarak demokrasi, özgürlükler ve geleceğimiz için, Türkiye’nin Birliği için her türlü desteği önyargısız ve siyasetimizin geleceği değil ülkemizin geleceği için vereceğiz."