Bertiz bölgesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bir çok değeriyle Bertiz’in Dulkadiroğlu için büyük öneme sahip olduğunu söyledi. Başkan Okay, bu bağlamda Bertiz bölgesine büyük değer verdiklerini dile getirerek ortaya koydukları hizmetleri anlattı.

Dünyaca ünlü kabarcık üzümü, şıra ürünleri, cevizi, eşsiz doğası ve kadirşinas insanlarıyla ön plana çıkan Bertiz bölgesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli bölgesi olarak dikkat çekiyor. Bu önemli alanda yapılan çalışmaları ve hizmetleri; TBMM İçişler Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu Belediyesi Meclis Üyeleri ve partililer yerinde inceledi.
Vatandaşlarla sohbet eden heyet, Türkiye’nin en lezzetli şıra ürünlerinin yapıldığı alanları da ziyaret etti.
İnceleme ve ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Bertiz bölgesinin önemine değindi. Bölgenin Dulkadiroğlu için olmazsa olmaz olduğunu ifade eden Başkan Okay, Bertiz’in tarihi ve kültürel açıdan çok zengin olduğunu aktardı.
Göreve geldikleri günden bu yana Bertiz bölgesine bir çok hizmet kazandırdıklarını ifade eden Başkan Okay, konuşmasında şunları söyledi: “İlçemizin en önemli bölgelerinden olan Bertiz bölgesini ziyaret ederek ortaya koymuş olduğumuz hizmetleri inceledik. Yapılan çalışmaların bölgeye olan katkılarını değerlendirerek, yeni yapılacak hizmetler hakkında milletvekillerimize ve vatandaşlarımıza bilgiler verdik. Bertiz bölgesi ilçemizin incisidir. Bir çok bakımdan çok zengin bir yapıya sahiptir. Yapmış olduğumuz çalışmalarla bu zenginliğe daha çok değer katıyoruz. Şehir merkezinde ortaya koyduğumuz tüm hizmetleri bu bölgeye de yapıyoruz. İlçemizin tamamına aynı hizmetleri taşıyoruz. Ben bizleri büyük bir sevgi ve saygıyla karşılayan kadirşinas Bertizli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların en güzel hizmetleri almaları adına gereken tüm çalışmaları yapacağız.”