ADIYAMAN (AA) - Kahta Belediye Başkanı Abdurahman Toprak, basın mensupları ile 2016 yılı değerlendirme toplantısı düzenledi.

Kahta Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Toprak, yaptıkları çalışmaların hızla ve büyük bir titizlikle devam edeceğini söyledi.

Hedeflerinin halka daha güzel, rahat ve temiz bir ortam sağlamak olduğunu belirten Toprak, ilçenin hak ettiği seviyeye getirmek için çaba göstereceklerini anlattı.

İlçe genelinde tüm parkların bakım, onarım, temizlik, ağaçlandırma, çimlendirme, budama ve eskiyen kırılan park malzemeleri yenileme çalışmalarını yaptıklarını ifade eden Toprak, şunları kaydetti:

"Bu alanlar daha modern bir şekil kazandırılarak halkın hizmetine sunuldu. Baraj Yolu Caddesi, refüj, parklar, Atatürk Bulvarı ve Mustafa Kemal Caddesi başta olmak üzere ilçede yaklaşık 7 bin 500 ağaç dikildi. İlçe daha yeşil görünüme kavuştu. Belediye araç parkında bulunan tüm araçların bakım ve onarımları yapıldı. Mevcut arızalar giderilmiş ve tüm araçlar aktif olarak çalışır duruma getirilmiştir. Cami Mahallesinde büyük ve küçükbaş hayvanların kesimlerinin ayrı ayrı bölümlerde yapılacağı birinci sınıf modern bir mezbahane bitme aşamasında."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "meydanlara çıkın" çağrısı üzerine tüm Türkiye olduğu gibi ilçede de 15 Temmuz darbe girişiminin ilk gününden beri çeşitli program ve yürüyüşlerin düzenlendiğini anımsatan Toprak, "Halkın moralini yüksek tutarak, darbeye ve darbeci zihniyete karşı bilinç oluşturulmaya çalışıldı. Kahta Belediyesi öncülüğünde 36 dernek, vakıf ,oda, AK Parti İlçe Teşkilatı, Kahta Kaymakamlığınca 23 Aralık Cuma günü 'Huzur ve Kardeşlik Yürüyüşü' düzenlendi." dedi.