Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü Mustafa Bayram, BASKİ Körfez Şube Müdürlüğü ve Burhaniye İlçe Şefliği’ni ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada, “BASKİ olarak Körfez’de bulunan sıkıntılara vâkıfız. Bu sıkıntıları en kısa sürede çözerek sorunsuz bir Körfez hedefine ulaşacağız. Vatandaşlarımız her geçen gün farkımızı görecek.” dedi.

Bayram'a Genel Müdür Yardımcısı Haluk Kurt, Arıtma Daire Başkanı Sadık Okutucu, İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanı İzzet Günal, Emlak İstimlak Daire Başkanı Ahmet Şahan eşlik etti. Mustafa Bayram ve ekibi, BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta’dan, Edremit Körfezi'nde tamamlanan, devam eden ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi aldı. Isparta, “BASKİ olarak Körfez genelinde günlük arızalara müdahalelerimizi en seri şekilde yapıyoruz. Bunun yanında uzun süredir ihmal edilen yerlerde su ve kanalizasyon hatlarımızı çekmeye devam ediyoruz.” dedi.

Genel Müdür Bayram ise, “Yeni bir oluşum olmamıza rağmen ekiplerimizin özverili ve sistemli çalışmaları sonucunda Körfez olsun, Balıkesir genelinde olsun farkımız ortaya çıkmaya başladı. Körfez Şubesi Müdürümüz Ali Enisi Isparta ile sürekli istişare halindeyiz ve Körfez genelinde mevcut olan sıkıntıları net bir şekilde biliyoruz. Biz bir sıkıntı varsa bunu uzun süre bekletme, erteleme tarafında değiliz. Konuyu çözmek için ne gerekiyorsa bir an önce harekete geçme tarafındayız. Şu anda Körfez ile ilgili arıtma, su, kanalizasyon olarak önemli çalışmalarımız var. Bunlar en kısa sürede hayata geçecek.” şeklinde konuştu.

Mustafa Bayram ve ekibi, Burhaniye İlçe Şefliği, arıtma ve terfi istasyonlarını da gezerek bilgi aldı.