Batman Valisi olarak atanan Ahmet Deniz ayağının tozuyla geldiği Batman’da esnafı ziyaret ederek Milli Maçı vatandaşlarla beraber izledi.
İftar sonrası esnaf ziyareti yapan Vali Deniz, bir çay evinde oturarak vatandaşlara sohbet etti. Türkiye ile Çek Cumhuriyeti Maçını bir çay ocağında vatandaşlarla beraber izleyen Vali Ahmet Deniz, gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarla sohbet ederek tezgahta yeni yapılan halka tatlısından yedi. Beraberinde Ticaret Odası Başkanı Arif Güneş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı(BATSO) A. Kadir Demir ile Göçerler Dernek Başkanı Emin Çelik ile vatandaşların sorunlarını dinleyene Vali Deniz, gençleri de dinlemeyi ihmal etmedi. Ziyaret sonrası gazetecilere konuşan Vali Deniz, “bir yerde huzur yoksa,yatırım, kalkınma olmuyor, gelişme olmuyor. Eğer huzur varsa yatırım gelişme, kalkınma ve istihdamın olacaktır.”dedi.
“BATMANLILAR HENDEK SİYASETİNE PİRİM VERMEDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Batmanlıların Hendek siyasetine pirim vermedikleri için teşekkür ettiğini ifade eden Vali Deniz , “Bu akşam esnaflarımızı dolaştık. Kafeleri dolaştık. Öncelikle Batmanlı hemşehrilerimize hendek siyasetine prim vermedikleri için, ülkenin huzuruna sahip çıktıkları için, birlik beraberliğe sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte güvenlik güçlerimize de özverili çalışmalarından dolayı, huzurun sağlanması konusunda ayrıca teşekkür ediyorum. Öncelikle huzura ihtiyacımız var. Biz bin yıldır bu coğrafya da beraber yaşıyoruz. Kardeşçe yaşıyoruz. Kimsenin oyununa gelmemek lazım. Batman potansiyeli olan bir yer. Güzel bir şehir. İnşallah daha güzel şeyleri hak ediyor.” dedi.