Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırı sonrası yaralanan polis memurunu evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
3 Aralık tarihinde yaşanan olayda, cinayet zanlısı Muhammet Karataş, kendisini teslim almaya gelen Polis Memuru Barış Göl’ü şehit etmiş, Abdullah Gözübüyük’ü yaralamıştı. 
İlk tedavisi hastanede yapılmasının ardından evinde tedavisi süren polis memuru Abdullah Gözübüyük’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, ‘’Mesai başındayken bir cani tarafından uğradıkları saldırı da yaralanan polis memurumuza bugün geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Onlar Müslüman Türk Milletinin kahramanıdır. Onlar canlarını dişlerine takıp, canları pahasına kendilerini ve emeklerini ortaya koymaktan imtina etmemektedirler. Abdullah kardeşimiz, orada bir meslektaşını, bir kardeşimizi şehit verdi. Kendisiyle sohbetimizde gerçekten çok duygulandım, memleketimiz de insanlarımız evlerinde rahat ve güvenli bir şekilde uyuyabiliyorlarsa bu yüce gönüllü insanlar sayesindedir’’ dedi. 
‘’Abdullah kardeşimiz o gün ilk gelen ambulansa binmeyi reddederek, ekip otosuyla hastaneye gitmeyi tercih etmiştir’’ diyen Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, ‘’O gün sağlık çalışanlarının Yörük Selim Devlet hastanesinde ilk önce Barış kardeşimizle ilgilenmesini istediğini öğrendim. Kendi yarasından vazgeçmiş, Barış abinin durumu ağır, biz ekip aracıyla hastaneye gidelim diyerek, olay yerinde de fedakarlık yapmıştır. Ben inanılmaz duygulandım. Sütçü İmam’ın memleketinde, kahraman polislerimiz 100 yıl önce cephede Müslüman Türk milletine yaraşır ne yaptılarsa ve bu atalarımızdan ne gördüysek, bugün yine aynı fedakârlıkları göstermiştir’’  ifadelerini kullandı.