İSTANBUL (AA) - Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan servis şoförü E.K ile Beratcan'ın annesi T.K'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Servis şoförü E.K. ile Beratcan'ın annesi T.K, adliyeye sevk edildi.

E.K'dan "Çocuğun annesi ile ilişkim vardı" iddiası
Bu arada servis şoförü E.K'nın emniyetteki sorgusunda, çocuğun annesiyle ilişkisinin olduğunu iddia ettiği, bunu fark eden Beratcan'ı Tuzla'daki ormanlık alana götürerek, kafasını su kanalında tutarak boğduğunu ifade ettiği öğrenildi.

Öte yandan E.K'nın Beratcan'ın cesedinin bulunduğu tarihten itibaren Gaziosmanpaşa'da parklarda kaldığı, bir kadının basında gördüğü fotoğraflardan yola çıkarak ihbarı üzerine yakalandığı belirtildi.

Kartal'da ilkokul öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi, 23 Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.

Servis şoförü E.K, dün düzenlenen operasyonla gözaltına alınmış, E.K'nın ifadeleri üzerine Beratcan'ın annesi T.K da gözaltına alınmıştı.

Muhabir: Mustafa Hatipoğlu