KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkez Onikişubat ilçesinde yapımı üstlenilen 16 derslikli ilkokulun temeli düzenlenen törenle dualar eşliğinde atıldı.

Oruç Reis Mahallesi'nde düzenlenen açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çıktıkları hizmet yolunda kendilerini öğrencilerin ikinci velisi olarak gördüklerini belirtti.

Eğitim alanında yapılan yatırımların bundan sonrada tüm hızıyla devam edeceğini ifade eden Erkoç, mahallenin ihtiyacı olan bu okulun en kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

Erkoç, mahallenin yol sorunu için başlatılan çalışmaların ise yapılan bağlantı ve yeni açılan yollarla çözüme kavuşturulacağını sözlerine ekledi.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak ve Mehmet İlker Çitil de birer selamlama konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından, İl Müftüsü Muhammet Gevher'in duası ile temel atıldı.

Törene, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci ile ilgililer katıldı.