Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke'de Atatürk Caddesi başta olmak üzere diğer cadde ve mahallelerde parke ve sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Gubaroğlu, çalışmaların kısa sürede bitirilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Gubaroğlu, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz'ın talimatları ile Silifke'deki işlerimize hız verdik. Daha önce kaldırım ve araç park alanlarını tamamladığımız Atatürk Caddesi'nin yollarındaki parkeleri söküyoruz. Sökülen ve düzeltilen yolları sıcak asfaltla kaplayacağız. Vatandaşlarımızdan bize yardımcı olmalarını ve çalışmalarımız bitene kadar sabır göstermelerini istiyoruz. Çalışmaların kısa sürede bitirilmesi için bütün imkanları seferber ediyoruz. Her çalışmada olduğu gibi bu çalışmalar sırasında da zaman zaman yolları kapatmak zorunda kaldık. Bunun için halkımızdan özür dileriz. Yolların yapılmasıyla birlikte Silifke'ye ve Silifke halkına yakışır çalışmalarımız daha çok gözükecektir." dedi.

Silifke Şehir Stadı'nın duvarının da yıkılıp tekrar yapıldığını belirten Gubaroğlu "Silifke şehir merkezi girişine görkemli bir yeşil alan oluşturacağız. Bunun için de stadyum duvarını yıkarak 11 metre geriye çektik. Yıkılan alana ise kaya bahçesinden ışıklandırılmış bir yeşil alan oluşturacağız. Hem şehrin girişine farklı bir görünüm oluşturup, hem de vatandaşların oturup dinlenebileceği güzel bir park haline getireceğiz." diye konuştu.