Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kurmaylarıyla birlikte yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi ve bağlı birimlerinde çalışanlarla bayramlaştı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Uncubozköy Şubesi’nde de eğitici drama yöntemiyle bayramın neden kutlandığını eğlenerek öğrenen minikler, Manisalıların bayramını kutladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurmayları, daire başkanları ve personeliyle bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mümtaz Kahya ve Yunusemre Belediyesi MHP Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu hazır bulundu.

“Hayırlı bayramlar”

Büyükşehir Belediyesi ve bağlı birimlerinin daire başkanları, genel müdürleri, iç denetçileri ve personelle tek tek tokalaşan Başkan Ergün, tüm personelin bayramını tebrik etti. Manisa Büyükşehir Belediyesinin büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Ergün, Manisa’ya en güzel hizmetleri kazandırmak için tüm personelin özveriyle hareket ettiğini vurguladı. Kurban Bayramı’nın Manisa’ya ve ülkemize hayırlar getirmesini dileyen Başkan Ergün, kesilen kurbanların ve yapılan ibadetlerin Allah katında kabul olması temennisinde bulundu.

Minikler de bayramlaştı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Uncubozköy Şubesi’nde öğrenim gören minikler, Kurban Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Eğitici drama yöntemiyle bayramın neden kutlandığını eğlenerek öğrenen minikler, Manisalıların bayramını kutladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Uncubozköy Şubesi’ne bayram, erken geldi. Kreşte öğrenim gören minikler, öğretmenleri tarafından hazırlanan eğitici dramayla bayramın anlam ve önemini eğlenerek öğrendiler. Kurban Bayramı’nın ülkemize hayırlar getirmesini dileyen Kreş Müdürü Şerife Kümüştekin, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün öncülüğünde minik öğrencilerimize kreşimizde eğitim ve öğretim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle geleneklerimizi, örf ve adetlerimizi unutturmamak ve çocukların da anlayacağı şekilde onlara bunları aktarmak adına hazırladığımız etkinliğimiz öğrencilerimizden büyük ilgi gördü. Evlerine bayramlaşmaya gelen misafirlerinin ellerini öpmelerini, onlara şeker ve kolonya ikram etmeleri gerektiğini küçük bir tiyatral oyunla öğrenen öğrencilerimizin ve tüm ailelerimizin Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyor, herkese iyi tatiller diliyoruz” dedi.