Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyede görev yapan üst düzey yöneticilerle değerlendirme ve yatırım toplantısı yaptı.

Genel Sekreter, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi'nde oturmuş bir kadro olduğuna vurgu yaparak, "Özhaseki Başkanım, burada çok güzel işler yaptı ve oturmuş bir kadro bıraktı. Bize de burada bir orkestra şefi gibi bu kadroyu yönetip güzel işler yapmaya devam edeceğiz. İşlerin yürütülmesi konusunda ufak tefek dokunuşlar olabilir ama zaten herşey planlı ve programlı şekilde yürüyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin en itibarlı kurumu. Biz bunu daha da yüceltmek için çalışacağız. Bunu da başta burada bulunanlar olmak üzere belediyemizin mevcut kadrosu gerçekleştirecek." dedi.

Başkan Çelik, önümüzdeki günlerde her birimden ayrı ayrı brifing alıp yapacakları ziyaretlerle çalışma ortamlarını yerinde göreceğini de sözlerine ekledi. Daha sonra belediye yöneticilerinin çeşitli konulardaki görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Çelik, ardından da projeler ve devam eden yatırımlar hakkında ilgili yöneticilerden bilgi aldı.