Deniz Ulaşım Firması GESTAŞ yetkilileri, Çanakkale Boğazı’ndan indirimli geçiş sağlayan Gestcard’ın avantajlarını anlattı.
S.S. Tüm Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifleri Merkez Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Genel Esnaf Toplantısı’nda bir sunum yapan Deniz Ulaşım Firması GESTAŞ yetkilileri, Çanakkale Boğazı’ndan indirimli geçiş sağlayan Gestcard’ın avantajlarını anlattı.
Antalya’nın Kemer İlçesi’ndeki bir otelde düzenlenen toplantıda, Gentaş Genel Müdürlüğü Kurumsal Pazarlama Müdürü Yusuf Aydın, GESTAŞ hakkında bilgiler verdi. GESTAŞ’ın kamu yararına çalışan bir kurum olduğuna dikkat çeken Aydın, Gestcard isimli indirim kartıyla boğazdan geçişlerin daha ekonomik hale geldiğini söyledi. GESTAŞ olarak, deniz ulaşım yolları konusundaki tüm faaliyetlerde bulunduklarını kaydeden Aydın, "Tüm Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Birliği bizim iş ortaklarımızdan, biz burada iş ortaklarımızla ilişkilerimizi geliştirmek ve yeni müşteri portföyü kazanmak için bulunmaktayız. Bir sunum gerçekleştirdik, faaliyetlerimizi anlattık. Standımızda burada müşterilere, kooperatif üyelerine, başkanlara hizmet vermekteyiz. GESTAŞ’ın kooperatifleri ilgilendiren hizmeti Geskart’ı tanıttık. Geskart taşıyıcılara ulaşım hizmeti veren kamyonculara, kamyoncu odalar birliklerine indirim sağlayan, maddi indirim sağlayan bir hizmetimizdir" dedi.
Aydın, Geskard’lı geçişlerde yüzde 10-15 arasında indirimler sağladıklarını, toplu geçişlerde ise bu indirim oranlarının daha fazla yükseldiğine vurgu yaptı.