Çanakkale’nin Yenice ilçesinde Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığının koordinatörlüğünde Hayırsever Erol Üstek tarafından yaptırılan Emine-Şemsi Üstek Kızılay Anaokulu, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım’ın telekonferansla katılımı ile açıldı.

Türk Kızılayı İstanbul Şubesince” 81 ile 81 Anaokulu” yaptırılması projesi kapsamında Yenice ilçesinde yaptırılan Emine- Şemsi Üstek Kızılay Anaokulu Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım’ın telekonferansla katılımıyla törenle açıldı. Törene Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Çan Kaymakamı ve Yenice Kaymakam Vekili Adil Karataş, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal, Belediye Başkanı Veysel Acar, Türk Kızılayı Çanakkale Şube Başkanı Mehmet Kaplan, Hayırsever Erol Üstek, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından Reyan Bodur Anadolu Lisesi Halk Oyunları Grubu gösterilerini sundu.

Ardından Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım’ın telekonferans ile katılımıyla protokol üyeleri tarafından kesilen kurdele ile okul açılışı yapıldı.