İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret eden Güney Afrika Cumhuriyeti’ndeki Cape Town kentinin Belediye Başkanı Patricia De Lille, Belediye Şeref Defteri ve Taziye Anı Defterini imzaladı.
15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yurt içi ve yurt dışından önemli isimlerin ziyaretleri devam ediyor. Güney Afrika Cumhuriyetindeki Cape Town kentinin Belediye Başkanı Patricia De Lille, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a taziye ziyaretinde bulundu. Saraçhane’deki belediye binasına gelen Cape Town Belediye Başkanı Lille, Başkan Topbaş tarafından kapıda karşılandı. Başkan Topbaş ile belediye binasına giren Cape Town Belediye Başkanı ilk önce Belediye Şeref Defterini, daha sonra ise 15 Temmuz Taziye ve Anı Defterini imzalayarak, taziye dileklerini sundu.
Programın sonunda ise Başkan Topbaş’ın makamında konuk ettiği, Cape Town Belediye Başkanı Lille, 15 Temmuz gecesi yaşanan olaydan dolayı üzüntülerini dile getirdiği öğrenildi.