CHP Bursa il yönetimi, AK Parti il teşkilatını ziyaret etti.
CHP Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve İl Başkanı Şadi Özdemir, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Torun, “Zor günler yaşadığımız, milletçe büyük bir imtihanı başarıyla atlattığımız bu dönemde, milletimizin özlediği siyasi huzur ortamını hep beraber yaşatmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz günü ve sonrasında yaşanan süreçte ülkenin çıkarlarını koruyan Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir kez daha teşekkür ederim" dedi.
CHP İl Başkanı Şadi Özdemir ise, her türlü darbeye karşı olduklarının altını çizerek, "CHP, darbeleri yaşamış, bunların sonuçlarını görmüş bir parti olarak, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsüne karşı koymada üzerine düşen rolü yerine getirmiştir. CHP’nin aynı tutumunu, darbe anayasasını değiştirip yerine milletin anayasasını getirirken de görmek en büyük temennimiz. Hepimizin maksadı millete hizmet etmek, sadece metotlarımız farklı. Millete hizmet yolunda güçlü iktidar ne kadar önemli ise, güçlü ve yapıcı muhalefet de aynı öneme sahiptir” diye konuştu.
Milletvekili Nurhayat Atmaca Kayışoğlu da, darbe anayasasının ve 1980 darbesiyle ortaya çıkan bütün yasaların, tüzüklerin değişmesi gerektiğini vurguladı.
CHP’den AK Parti’ye misilleme
Öte yandan dün Bakan Mehmet Müezzinoğlu’nun ziyaretinde CHP Harmancık ilçe teşkilatının kapalı olmasına CHP’den misilleme geldi. Bugün noterle beraber Harmancık’ı gezen CHP’li vekil ve il başkanı, dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu geldiği için açık olan AK Parti Harmancık ilçe teşkilatı binasının bugün kapalı olduğunu tespit ederek, bu durumu tatlı bir dille eleştirdi.