Kahramanmaraş’ın alışveriş sektöründe vatandaşların bir numaralı tercihi olan Çırağın AVM, Kahramanmaraş’ta ki 3.şubesini Pazarcık’ta açıyor. 

1 Kasım Pazartesi günü saat 12.00’de Pazarcık Ulu Cami yanında yapılacak olan 3.şube açılışınca ise bugüne kadar hiç yapılmayan bir yöntemle herkese hediye verilecek.

Beyaz eşyadan mobilyaya, küçük ev aletlerinden züccaciyeye kadar birçok markada ürün yelpazesini bünyesinde bulunduran Çırağın AVM, Pazarcık ilçesine de artı değer katacak. 

Açılışla ilgili olarak konuşan Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, firma olarak Kahramanmaraş’a ve Kahramanmaraşlı vatandaşlara hizmet etmekten onur duyduklarını, açılacak olan yeni şubedede indirimli fiyatlar, hediye çekleri ve çarkıfelek hediyeleriyle yine farkındalık yapacaklarını dile getirdi. 

Çırak, açılışta vatandaşları yeni sürprizlerin beklediğini belirterek, ‘’Yeni şubemiz, yeni heyecan ve yeni fırsatlar barındırıyor. Özellikle ülkemizin ekonomik olarak zor günlerden geçtiği bu dönemde vatandaşlara alışveriş yönünde ve ödeme konusunda her türlü desteği, kolaylığı sağlamaya çalışıyoruz. Biz her zaman birlikte olduğumuz sürece güçlüyüz. Bu bilinçle hareket ediyoruz. İnşallah yeni şubemizin de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.