İlkadım Belediyesi tarafından 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen aktivitelerden eşek yarışmasında, çocuklar eşeğe ters binerek yarıştı.
İlkadım Belediyesi, Kurtuluş Yolu üzerinde “Çocuk Kitap Günleri Şenliği” çadırının önünde olan etkinlikte minikler gönüllerince eğlendi. Gün boyu çeşitli aktivitelerin düzenlendiği etkinlikte minikler çuval yarışması, yumurta yarışması ve eşeğe ters binme yarışmasıyla unutulmaz bir gün yaşadılar. Yarışma gereği eşeğe ters binen çocuklar renkli görüntüler oluştururken, çuval ve yumurta taşıma yarışmalarında da kıyasıya mücadele ettiler. Yarışmanın sonunda birinci olan miniklere bisiklet hediye edildi.
Etkinlik hakkında bilgi veren İlkadım Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Çakır, “İlkadım Belediyesi olarak 18-24 Nisan tarihleri arasında Çocuk Kitap Günleri şenliği kapsamında bu organizasyonu tertipledik. Bugün çok farklı kategorilerde güzel yarışmalarımız vardı. Yumurta, çuval ve eşeğe ters binme yarışları. Bugünün çocuklarına geçmişteki hatıralarımızı yaşatarak güzel bir gün geçirmelerini sağladık. İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’un da çocuklarımıza güzel bir hediyesi oldu. Çocuklarımız da mutlu bir gün geçirdiler” dedi.
İlkadım Belediyesi’nin düzenlediği etkinliği çok beğendiklerini belirten çocuklar ise 23 Nisan’da gönüllerince eğlendiklerini söylediler.