GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ailesinin maddi durumu iyi olmayan çocukların dileklerini yerine getiriyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi görevlileri, Şehitkamil Hacı Lütfiye Şireci Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hayata geçirilen "Bir Dilek De Sen Tut" projesi kapsamında, kentteki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ediyor, çocukların isteklerini soruyor. 

Bu kapsamda Beydilli Mahallesi'nde yaşayan anne Feray Ağkemik ile evinde görüşen belediye görevlileri, çocuklardan Türker ve Zübeyir Ağkemik'ten istekleri olup olmadığını sordu. 2 yaşında Beyzanur ve 4 aylık Muhammet adlı iki kardeşleri daha bulunan çocuklar, yaş pasta istedi.

Çocukların bu isteğini öğrenen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türker ve Zübeyir Ağkemik'in dileklerini gerçekleştirmek üzere onları evlerinde ziyaret etti. Çocuklarla ilgilenen ve yaşadığı zorlukları anne Ağkemik'ten dinleyen Şahin, çocuklara başka dilekleri olup olmadığını sordu. 

Sohbetin ardından çocukların dileği olan yaş pastayı kesen Şahin, çocuklara kitap seti ve kıyafet de hediye etti. 

Anne Ağkemik de çocuklarının ilk defa yaş pasta yediğini belirterek, onların dileğini gerçekleştiren başta Fatma Şahin olmak üzere, projede emeği geçenlere teşekkür etti.