Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği başkanlığına seçilen Murat Demir, görevi Tayyar Zaimoğlu’ndan devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan Zaimoğlu, görevini, sağlığı nedeniyle aday olmadığı genel kurulda başkan seçilen Murat Demir’e teslim etmenin sevincini yaşadığını söyledi. Çukurova Turizminin gelişmesi amacıyla çaba harcadıklarını ifade eden Tayyar Zaimoğlu, şöyle dedi: "Çukurova turizminin geliştirilmesi çok önemli. Turizmci arkadaşlarımızla bugüne kadar çok sayıda proje ürettik, birçok projeyi hayata geçirdik. Çukurova Bölgesinde yer alan Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’deki turizmciler olarak hep birlikte hareket ettik. Bugün Çukurova’da turizm hareketi bir yere gelmeye başlamıştır. Ancak, gerçekte hak ettiği yer çok daha yukarılardadır." Murat Demir ise derneğin kuruluşundan bu yana çok ciddi katkıları bulunan Kurucu Başkan Tayyar Zaimoğlu ile yönetim kurullarında görev alanlara teşekkür etti.

Başkan Murat Demir, derneğin uzun dönem başkanlığını yapan Tayyar Zaimoğlu’na plaket ve günü anısına hediyeler verdi. Turizmci Nesrin Göçhan da ÇUKTOB’a katkılarından dolayı Tayyar Zaimoğlu’na Adana’nın eski dönemde çekilmiş bir fotoğrafını hediye etti.

Öte yandan, Murat Demir’in başkan seçildiği Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği yönetiminde, Levent Özveren ve Ali Doğan Başkan Yardımcısı, Burak Seçkin Genel Sekreter, M.Ali İçen Sayman, Tayyar Zaimoğlu, Gülümsün Adalı, Yalçın Karagülle, Remzi Güngör ise yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.