Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel ve beraberindeki heyet, Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. yılı etkinlikleri kapsamında ilçede yaşayan 1923 doğumlu vatandaşları konutlarında ziyaret etti.

Ziyarete Kaymakam Tuncay Sonel, Emniyet Müdürü Haydar Kılıç, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yılık, Müftü Süleyman Küçük, İlçe Nüfus Müdürü Ömer Konuk ve sağlık personeli katıldı. Ziyaretlerde yaşlılar sağlık kontrolünden geçirildi.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 92.yılı etkinlikleri kapsamında ilçe merkezi ve ilçeye bağlı mahallerde ikamet eden 1923 doğumlu vatandaşları Nüfus Müdürlüğü kanalıyla tespitlerini yaptırdıklarını dile getiren Kaymakam Sonel, amaçlarının devletin sıcaklığını ve şefkatini Cumhuriyet yaşıtlarına göstermek olduğunu söyledi. Cumhuriyet yaşıtlarının başlarının tacı olduğunu dile getiren Sonel, "Başta Cumhuriyet yaşıtlarımız olmak üzere, engelli vatandaşlar, yetimler, öksüzler, şehit aileleri, gaziler ve ihtiyaç sahibi kimsesiz vatandaşlara giderek onların gönüllerini almak ve ihtiyaçlarını gidermek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz." dedi.