Manisa’nın Selendi ilçesinde dünya evine giren Yasin ile Züleyha Kılıç çiftinin düğün merasimine damadın sağdıçları tarafından yapılan geleneksel şakalar damga vurdu. Yapılan geleneksel şakalar, Özel Harekat polisi olan damada zor anlar yaşattı.
Sivas’ta Özel Harekat polisi olarak görev yapan Selendili damat Yasin Kılıç, Selendi ilçesinde yapılan düğün töreninde damat olduğuna bin pişman oldu. Arkadaşlarının yaptığı şakalar karşısında sesini çıkarmayan damat Yasin Kılıç, sağdıçları tarafından önce sırılsıklam ıslatıldı. Sağdıçlar, Hakan Yapıcı, Emrah Uçtu, Tolga Çekin, garaj bölgesinde gelin konvoyunu durdurdu. Damat Yasin Kılıç’ı önce davul zurna eşliğinde oynatan sağdıçlar, damadı fırça ile yıkayıp, başından aşağı ketçap, yumurta ve kül dökerek köpüklü suyu başından aşağı boca ettiler. Damadın arkadaşları daha önceden süslenen el arabasının önüne maşallah yazısı yapıştırıp içine koydukları yumurtaların üzerine damadı oturttular. Damadın sağdıcı olan Hakan Yapıcı el arabasını damadın baba evine kadar götürdü.
Sırılsıklam olan damat gelin ile birlikte yöresel oyunu oynadıktan sonra düğün salonundaki düğün törenine katılmak üzere neşeli bir şekilde dağıldılar. Gece geç saatlere kadar devam eden düğün yöresel oyunların oynaması ile sona erdi. Gelin ve damat düğünün ardından Sivas’a uğurlandı.