Kastamonu’da devam eden Demokrasi Nöbeti, ilginç görüntülere sahne oldu. Dış çekimlerinin ardından gelin ve damat, eline Türk Bayraklarını alarak Demokrasi Nöbeti’ne katıldı.
Kastamonu’da 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından başlatılan Demokrasi Nöbeti, devam ediyor. 10 gündür Kastamonu’da Cumhuriyet Meydanı’nda devam eden Demokrasi Nöbeti, ilginç görüntülere sahne oldu. Kastamonu Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü personellerinden İsmail Gürcan Gürbüz, gelin adayı Özge Ayar ile fotoğraf çekiminin ardından demokrasi nöbetine destek vermek için Cumhuriyet Meydanı’na geldiler. Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşana Gürbüz ve Ayar çifti, kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadılar. Çifti, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’da ziyaret etti. Çift ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, çiftlerin demokrasi nöbetine gelinlik ve damatlıklarıyla destek vermelerinden ötürü teşekkür ederek çiftlere mutluluk diledi.
Genç çift, bir süre Şehit Şerife Bacı ve Atatürk Anıtı önünde devam eden Demokrasi Nöbeti’ne ellerinde Türk Bayrakları ile destek verdikten sonra buradan ayrıldı. Öte yandan çok sayıda kişi de bu ilginç anı fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi. Ellerine Türk Bayrağı alan çift, meydanda nöbet tutan vatandaşların ilgi odağı oldu.