Elazığ’da darbe girişimine karşı meydanları boş bırakmayan vatandaşlara, çiftçiler traktörlerle, sağlık çalışanları ise ambulanslarla destek verdi.
Elazığ’da darbe girişimine karşı meydanları boş bırakmayan vatandaşlar, 15 Temmuz akşamı başlatılan demokrasi nöbetine devam ediyor. İzzetpaşa meydanında mesai saatleri içinde kocaları işe giden kadınlar çocuklarıyla nöbet tutarken yaşlılarda yanlarından ayrılmıyor. Her gün olduğu gibi bugün akşamda mesai bitiminin ardından binlerce vatandaş meydanda toplandı. Araçlarını bayrakla donatan sürücüler de kentte konvoylar halimde tur atarak desteklerini sürdürüyor.
Çiftçilerde bugün traktörleri ile desteklerini gösterdi. Bayraklarla ve darbeye karşı yazılarla donattıkları traktörleriyle kente gelen çiftçiler meydan da ve çevresinde tur atarak darbeye karşı olduklarını gösterdi.
Elazığ Ulusal Medical Kurtarma ve 112 Acil Komuta merkezine bağlı ambulanslar ise kent merkezinden geçiş yaptı. Sağlık çalışanları aileleriyle beraber darbeye karşı Türk bayraklarıyla yürüdü.