Antalya’nın Manavgat ilçesinde girdikleri denizde boğularak hayatlarını kaybeden baba ve iki çocuğu memleketleri Konya’da toprağa verildi.
Geçtiğimiz Pazar günü tatil için Manavgat’ın Çenger Mahallesi’ne gelerek burada denize giren İbrahim (9) ile Hatice Sena (14) Yandımoğlu akıntıya kapıldı. Veteriner Hekim Bülent Yandımoğlu da (45), boğulmakta olan çocuklarını kurtarmak için denize girdi. Akıntıya kapılan baba ve çocukları, akrabalarının yardımıyla denizden çıkarıldı. Hemen hastaneye kaldırılan 3 kişi kurtarılamadı. Bülent Yandımoğlu ve 2 çocuğunun cenazesi yapılan otopsinin ardından memleketleri Konya’ya getirildi. Yandımoğlu ailesinin yakınların cenaze namazı öncesinde tabutların başına gelerek gözyaşı döktü.
Mehmet Münevver Kurban Anadolu Lisesi’nde okuduğu öğrenilen Hatice Sena’nın cenaze törenine katılan arkadaşları tabutunun başına gelip dua ederek, gözyaşları içerisinde veda etti. Yandımoğlu ailesinin üç ferdi Hacı Veyis Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı’nda yan yana defnedildi.