DEVA Partisi Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Hatice Koç beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve İl Başkan Yardımcısı Ahmet Durmaz ile KAGİD’e ziyarette bulundu.

Kadın çalışmalarının konuşulduğu ziyarette Koç, kadın derneklerinin çalışmalarını çok önemsediğini ve KAGİD’in kendisinde ayrı bir yere sahip olduğunu vurgulayarak; “KAGİD’in kurucu yönetim kurulu üyesi ve bir dönem başkanlığını yapmış biri olarak derneğimizin bende çok özel bir yeri var. Neşe hanımla birlikte de çalıştık. O dönem çok desteğini aldık. Yine kadınlarımız için birlikte projeler yaparak güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Yıldızhan da Hatice Koç’un derneğe çok büyük hizmetlerinin olduğunu, kadınların yolunu açmak ve girişimci kadın sayısının artması için önemli projelere imza attığını belirterek, bu ziyareti çok anlamlı bulduğunu söyledi ve ekledi: “Hatice hanım siyasi kimliğinin ötesinde kendisini insanların özellikle de kadınların hayatına dokunmaya adayan kıymetli çalışmalara imza atan rol model bir kadın.

Kendisinin de söylediği gibi yine hep birlikte kadınlarımız için güzel projeler üretip hayata geçireceğiz.

Nazik ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.