Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) yaptığı darbe girişimine karşı tüm yurtta başlayan demokrasi nöbeti Diyarbakır’da 23. gününde de devam ediyor. Alana gelen vatandaşlar ses sanatçısı Abdurrahman Önül’ün ilahileriyle coşarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar attılar.
FETÖ’nün 15 Temmuz akşamı yaptığı darbe girişimine karşı tepkiler tüm yurtta olduğu gibi Diyarbakır’da da devam ediyor. İlk günden bu yana alanları boş bırakmayan Diyarbakırlılar ellerindeki Türk bayraklarıyla birlik mesajı verdiler. Merkez Kayapınar ilçesi Park Orman’da sabaha kadar süren nöbet programının bu geceki konuğu ses sanatçısı Abdurrahman Önül oldu. Vatandaşlar Önül’ün seslendirdiği ilahiler ve türkülerle coştular. Sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarının da kurdukları çadırlarda vatandaşlara çay ve yemek dağıtımı yapıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşmacılar birlik mesajı verdi. Vatandaşlar sık sık “Dik dur eğilme bu ümmet seninle” sloganları atarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini dile getirdiler.