Dünya markasını Kahramanmaraş’ta temsil eden Özgüler’in ekibi, geçtiğimiz yıl Haydarbey şubesini devralarak harekete geçtikten sonra kentin tüm bölgelerine kesintisiz hizmet vermek için Dulkadiroğlu ilçesi Milli Eğitim Caddesine Bahçelievler şubesini açtı. 
Üstün hizmet kalitesi, hijyen standartları ve müşteri memnuniyeti odaklılık anlayışıyla ülke çapında ciddi başarılara imza atan Domino’s lezzeti, Özgüler ve ekibinin gayretli çalışmasıyla Kahramanmaraş’ta da en çok tercih edilenler arasında yerini aldı. 
Sadece bir Pizza markası olarak değil Dürümos’tan Tostilla’ya, Ekmek Arasından Makornos’a, Sufleden Çokiminosa, Paketostan Tavuk Kovalarına uzanan geniş ürün yelpazesiyle hizmet standartlarını da arttıran Domino’s ürün alternatiflerinin fazla olması nedeniyle de tercih ediliyor. 
Gerek eve serviste, gerek ferah mekanıyla müşterilerinin hizmetinde olan Domino’s, Multinet, Sodexo, Metropol, Setcard, Ticket yemek kartları, online ödeme ve temassız teslimat seçenekleri ile pazarda fark oluşturuyor.
Domino’s Uygulamaya özel kampanyaları kaçırmamak için Web’den yararlanabileceğiniz gibi App Store ve Play Store’dan rahatlıkla ulaşabilir, yanında Yemek Sepeti ve Getir’den de kolaylıkla siparişlerinizi verebilirsiniz.
Her iki şubeye de 0(344) 221 60 60 numaralı telefondan ulaşarak sizde bu lezzetleri tadabilirsiniz.

HABER FOTOĞRAFLARI