Pizza sektöründe Dünya’nın lider markası olan Domino’s, Kahramanmaraş’ta ikinci şubesi açılışını 10 Temmuz Cumartesi günü yapacak. Fiyatlarda ise açılışa özel dev indirim yapıldı ve orta boy bol malzemos pizza 27.99’dan satışa sunuldu.

Kahramanmaraş’ta daha önce açılan Haydarbey Şubesini geçtiğimiz yıl devralan ve çalışmalara başlayan Franchisee Merve Özgüler ve ekibi zorlu pandemi sürecini; üstün hizmet kalitesi, hijyen standartları ve müşteri memnuniyeti odaklılık anlayışıyla ülke çapında ciddi başarılara imza atarak geçirdi.

Kentin tüm bölgelerine hızlı sipariş ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak için Bahçelievler şubesini açarak başarısını taçlandırmak isteyen Özgüler ve ekibi açılış sonrası Haydarbey Şubesinin operasyonunu rahatlatarak hem Onikişubat İlçesine hem de Bahçelievler Şubesi ile Dulkadiroğlu İlçesine Domino’s un üstün lezzetlerini kısa sürede ulaştıracak.

Sadece bir Pizza markası olarak değil Dürümos’tan Tostilla’ya, Ekmek Arasından Makornos’a, Sufleden Mozaik Pastaya, Paketostan Tavuk Kovalarına uzanan geniş ürün yelpazesiyle hizmet standartlarını da arttıran Domino’s kalitesinden Kahramanmaraş’ta vatandaşlar faydanalabilecek.

Gerek eve serviste gerek ferah mekanı ile siz değerli hizmetinizde olan Domino’s, Multinet, Sodexo, Metropol, Setcard, Ticket yemek kartları, online ödeme ve temassız teslimat seçenekleri ile pazarda fark oluşturuyor.

Domino’s Uygulamaya özel kampanyaları kaçırmamak için Web’den yararlanabileceğiniz gibi App Store ve Play Store’dan rahatlıkla ulaşabilir, yanında Yemek Sepeti ve Getir’den de kolaylıkla siparişlerinizi verebilirsiniz.

Her iki şubeye de 0(344) 221 60 60 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Özellikle açılışa özel olan yüzde 50’ye yakın indirimli fiyatları kaçırmayın.