Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Yahya Kemal Mahallesi'nde yapımı tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzunun bölge halkının hizmetine sunulacağı belirtildi.

Dulakadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yapılan havuzun yanı sıra 3 havuzun daha yapılacağını söyledi.

Dulakadiroğlu Belediyesi olarak altyapı çalışmalarının büyük bölümünü tamamladıklarını ve kalıcı eserler bırakmak istediklerini vurgulayan Okay, şunları kaydetti:

"Yüzme havuzları projemiz de bu kapsamda hayata geçirilmiştir. Bölgemizdeki çocuklarımızı suyla buluşturmak için çalışma başlattık. İlk etapta bölgemize üç adet yüzme havuzu kazandırmayı planlıyoruz. Bunlardan ilkini Yahya Kemal Mahallemize yaptık. Bir diğerini Karacasu Mahallemize, üçüncüsü ile ilgili yer sonunu çözdüğümüz takdirde Duraklı Mahallemize yapmayı planlıyoruz. Toplamda yarı olimpik üç adet yüzme havuzunu hizmete sunacağız. Yaz başında faaliyete başlayacak ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca çok amaçlı büyük bir yüzme havuzu projemiz de mevcut. Onunla ilgili de çalışmalarımız devam etmektedir. Buradaki amacımız olimpik bir branş olan yüzmeyi çocuklarımıza sevdirmek."