KAHRAMANMARAŞ (AA) - Elbistan Ziraat Odası Başkanı Memet Ali Bulut, "Türk milleti Allah'ın izniyle bu ülkeyi böldürmeyecektir." dedi.

2016 yılının hem Türkiye, hemde tarım faaliyetleri açısından olumsuz bir yıl olduğunu ifade eden oda Başkanı Bulut, "Siyonistler, ülkemizin etrafında ateş çemberi oluşturarak, şehirlerimizde bomba patlatarak, bizi 2023 yılına ulaştırmamak amacıyla içindeki çirkinlikleri, çirkefliklerini, kinlerini kusuyorlar." dedi.

Ziraat Odası Başkan makamında gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, ülkede oynanan oyunların farkında olduklarını, 2016 sadece tarımda değil, ülke açısından da kötü bir yıl olduğunu belirtti.

Türkiye'nin Siyonistlerin, onların maşaları olan teröristlerin, kapitalistlerin kıskacında olduğunu ifade eden Bulut sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siyonistler 2023'e altı yıl kala yine çirkef yüzlerini göstermeye başladı. Türk milleti Allah'ın izniyle bu ülkeyi böldürmeyecektir. Cumhurbaşkanımız seferberlik ilan etti. Terör ve ekonomi için seferberlik, teröre karşı Çanakkale ruhu ile mücadele partili partisiz hepimizi kapsıyor.

Alevisi, Sünnisi, Laz'ı Kürdü, Türkü bu terör örgütlerine karşı vatan borcu, bayrak borcu, mazlumlara karşı borcumuzdur. Ziraat Odası olarak Meclis üyelerimiz ve çalışanlar olarak gerekirse bir maaşımızı ve daha fazlasını devletimize seve seve bağışlarız. İnanıyorum ki bu ülkenin her ferdi de işçisinden tut memuruna, işverenine kadar önce bir maaşını gerekiyorsa daha fazlasını namerde boyun eğdirmemek için verir."