İzmirli mühendis Bahadır Han Gerez’in iş gezisi için Endonezya’da yakalandığı sıtma hastalığı hayatını değiştirdi. Kaldırıldığı hastanede kendisini hayata döndüren doktoru Lia Gustiana’ya aşık olan Bahadır Gerez, evlenerek İzmir’e yerleşti. Medical Park İzmir Hastanesi’nde doğum gününde bir erkek çocuk sahibi olan anne Lia Gustiana’ya hastane yönetimi doğum günü sürprizi yaptı.
Baba olduğu için çok heyecanlı olduğunu ifade eden Bahadır Han Gerez, “Geçen yıl bir iş anlaşması nedeniyle Endonezya’ya gittim. Orada sivrisinek ısırması nedeniyle sıtmaya yakalandım. Durumum kötüleşince iş arkadaşlarım tarafından hastaneye kaldırıldım. Eşim Lia Gustiana ile ilk kez orada karşılaştık. Bana ilk müdahaleyi yaparak hayatta kalmamı sağlayan doktordu. İki ay boyunca tedavimi o üstlenmişti. Bu süreçte arkadaşlığımız ilerledi ve evlenmeye karar verdik. Evlendikten sonra İzmir’e yerleştik. Eşimin doğum gününde Medical Park İzmir Hastanesi’nde oğlumuzu kucağımıza almanın mutluluğunu yaşadık” dedi.
“Doğum günümde anne oldum”
Anne Lia Gustiana ise, “Görevim sırasında hayatını kurtardığım bir kişiye aşık olacağımı düşünemezdim. Ancak kısa sürede birbirimizi sevdik ve evlendik. Oğlumun doğum günümde doğması benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Benim için en güzel doğum günü hediyesi oğlumdu. Zor bir doğum gerçekleştirdim. Bu süreçte bize destek veren Medical Park İzmir Hastanesi doktorları ve hemşirelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Hastaneden doğum günü sürprizi
Medical Park İzmir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Özlem Ecemiş, “Hastanemizde yatmakta olan Endonezyalı meslektaşımız Lia Gustiana ile eşi Bahadır beyin, 3 kilo 310 gram ağırlığında sağlıklı bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Anne ve oğlunun doğum günlerinin aynı olması nedeniyle küçük bir doğum günü sürprizi yaptık. Bu sayede kendilerini daha yakından tanıma fırsatı bulduk ve ilginç hayat serüvenlerini öğrendik. Medical Park İzmir Hastanesi’nde bu süreçte aileye yeni bir üyenin katılması mutluluk verici. Tüm aileye mutluluk ve sağlık diliyoruz” dedi.