Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Nevşehir Diriliş meydanında düzenlenen demokrasi nöbetine katıldı.
Nevşehir’de Diriliş meydanında düzenlenen demokrasi nöbetine katılan Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, 15 Temmuz’un çocuklarımıza ve torunlarımıza Türkiye’yi yeniden inşa ettiğimiz günün adıdır dedi. Yıldız, “Gönlünü ve kalbini siper etmiş siz değerli vatandaşlarımızla beraber Türkiye’nin geleceği hazırlanmıştır. Türkiye’nin istikbaline, Türkiye’nin istiklalini hedef alan ve onu yalnızca darbe girişimi ile değil yalnızca bir kaos oluşturma ile değil ülkeyi bölmek isteyenlerin karşısında duran siz değerli kardeşlerim ile beraber buradayız. 15 Temmuz, 27 Mayısların, 12 Eylüllerin, 27 Nisanların, 28 Şubatların idaresine iradeyi bir şekilde koyamamış vatandaşlarımızın şahlandığı gündür. 15 Temmuz göbeğini kaşıyan adam diye sürekli taftif edilen vatandaşımızın şahlandığı gündür. 15 Temmuz bu gençler rüştünü ne zaman ispat edecek dediği gençlerimizin kendilerini tankın karşısında durduğu gündür. Biz çocuklarımıza ve torunlarımıza inşallah Türkiye’mizin inşasını başlattığımız gündür. Bugün burada bu meydan yalnızca AK Partililer değil MHP’lileri, CHP’lileri büyük partililerin ve diğer partilerin hep birlikte ortak payda da buluştuğu gündür. Bizler ayrılığı gayrılığı değil birlik ve beraberliği beraber dirilişimizin bulunduğu günü şehitlerimiz ile anıyoruz” diye konuştu.
Yıldız’ın konuşmasının ardından Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Metin Alkaya, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu demokrasi mitingine katılan vatandaşları selamladı.