ADANA (AA) - Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı kazada minibüsün duvarına çarptığı evin sahibinin erken uyuduğu için yatak odasında olması sayesinde kazadan kurtulduğu öğrenildi.

Yeşilyurt Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi'nde gece saatlerinde işçileri taşıyan minibüsün duvarına çarptığı evin sahibi Bekir Koçhan (56), AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada evin salon bölümünün duvarında minibüsün çarpma şiddetiyle büyük bir delik açıldığını ve odadaki eşyaların zarar gördüğünü söyledi.

Ölümlü kazada şans eseri hayatta kaldığını anlatan Koçhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben normalde her akşam uykum gelmediği için geç saatlere kadar salonda televizyon izlerim. Bu gece de işten geldim ve direkt yatak odasına uyumaya gittim. Gece büyük gürültüyle uyandık. Hemen kalktım çocuklarıma koştum. Baktım ki salona minibüs girmiş. Ortalık sanki savaş alanıydı. Benim her gece uzanarak televizyon izlediğim koltukta minibüs vardı. Allah beni korudu. Bu gece erken yatmayıp televizyon izleseydim şu anda hayatta olmayacaktım."

Koçhan, kazada hayatını kaybedenlere çok üzüldüğünü belirterek, yakınlarına başsağlığı diledi.

Öte yandan kazada yaralananların hastanelerde tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Adana'da işçileri taşıyan servis minibüsünün evin duvarına çarpması sonucu 3 kişi ölmüş, 4'ü ağır 8 kişi yaralanmıştı.