Dün hayatını kaybeden ‘Eski Dostlar’ adlı şarkının bestekarı ve eski Antalyaspor yöneticisi Gültekin Çeki (89) için Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri’nde tören yapıldı.
Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi’ndeki evinde, dün sabah saatlerinde hayatını kaybeden Çeki’nin cenazesi öğle saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri’ne getirildi. Çeki’nin naaşının üzerine Türk ve Antalyaspor bayrağı serildi.
Bir dönem Antalyaspor’un genel sekreterliği görevini de yürüten Çeki’nin cenazesine Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Subaşı, eski Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, eski kulüp başkanı Hasan Akıncıoğlu, Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay, Çeki’nin kızları Dilek, Melek Çeki, kardeşi Çetin Çeki ve sevenleri katıldı. Ayaklarından rahatsızlığı bulunan 89 yaşındaki eşi Perihan Çeki ise katılamadı. Hasan Subaşı ve Dündar Uluğkay’ın kısa konuşmalarının ardından Çeki için dua edildi. Ardından omuzlara alınan Çeki’nin naaşı cenaze aracına götürüldü.
Çeki’nin cenazesi, Muratpaşa Camii’nde kılınacak namazın ardından Andızlı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.